5 Khasiat Mahkota Dewa Untuk Kesihatan !

  Mahkota dewa yang saat ini sedang hangat di perbualkan kerana dapat memberikan khasiat dalam membantu penyembuhan penyakit berkat beberapa kandungan yang dimilikinya seperti zat...

Tips Beli Kereta Buat Graduan Yang Baru Bekerja

Kereta Secondhand Membeli kereta second hand juga adalah idea yang baik. Ada yang mengatakan sangat berisiko untuk membeli kereta terpakai kerana jika berlku kerosakan, lebih...

Jangan Pandang Remeh, Ini 7 Bahaya Bila Anak Terlalu Montel

“Eee geramnya tengok anak ko ni. Gebu gebas pipi dia. Rasa nak gigit-gigit je!” Tersenyumlah mak ayah bila anak masing-masing dipuji comel. Namun begitu, ibu...

Kenali Senarai Ikan Paling Mahal Di Malaysia

Ikan Paling Mahal Di Malaysia Malaysia adalah negara yang sangat terkenal dengan pelbagai jenis makanan yang sedap. Makanan di Malaysia boleh dilabel dari kategori paling...

15 DESTINASI GEMPAK DI PHILIPPINE

1. Pulau Boracay Sumber; https://www.pegipegi.com/travel/5-wisata-alam-di-filipina-yang-harus-dikunjungi/ Pulau Boracay merupakan tempat yang mendapat perhatian pelancong terutamanya penulis. Apa yang #ohsem sangat tentang Pulau Boracay ini? Tentulah keindahan pantai, pasir...

” Jangan Makan Banyak Durian, Nanti Badan Panas ” Betul Ke...

Sekarang ni musim Durian ke ? Haaa bagi siapa penggemar durian tu  “ jangan makan banyak sangat , nanti panas “ . Korang mesti...

BACA : 5 Jenis Makanan Yang Boleh Melemahkan Otak Anak!

Kesibukan ibu bapa hari ini kerana komitmen kerja telah menyebabkan penyediaan makanan kepada anak-anak tidak dapat diuruskan sebaik mungkin. Oleh itu, makanan yang mudah...

7 PERKARA MAMA PAPA PERLU TAHU TENTANG GIGI PERTAMA BAYI

7 PERKARA MAMA PAPA PERLU TAHU TENTANG GIGI PERTAMA BAYI 1. SAKITKAH BILA BAYI TUMBUH GIGI? Kebanyakan bayi akan menunjukkan beberapa simptom ketidakselesaan apabila gigi pertama...

5 Tips Membuatkan Senaman Anda Lebih Menarik

Rakyat Malaysia harus berdepan dengan dugaan dan cabaran seperti contoh adalah MAKANAN. Nikmat makanan yang ada di dalam negara ini membuatkan kita susah untuk...

Inspirasi Seeloknya Makan Buah Sebelum Ke Selepas Makan?

Cara makan buah kedengaran seperti sesuatu yang mudah untuk dilakukan malah anak kecil pun boleh makan tanpa perlu diajar, tapi adakah anda yakin atau tahu cara...

Ruangan Iklan

- Advertisement -

Artikel Terkini